Lehtovaaran Ratsutila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020

3 posters

Siirry alas

KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020 Empty KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020

Viesti kirjoittaja Riri La Loka 31, 2020 5:55 pm

Pari tallipaikkaa olisi jälleen auki ja joukkoon otettaisi mieluusti muutama uusi ratsukko arkea piristämään! Nyt kannattaa napata tilaisuudesta kiinni, sillä karsinapaikkoja ei ole jatkuvasti vuokralle tarjolla.


Lehtovaaran Ratsutilasta yksityishevosen omistajan näkökulmasta
Lehtovaaran Ratsutila on vuonna 2017 perustettu aktiivinen ratsastuskoulu Lapissa, jonka yksi toiminnan muoto on karsinapaikkojen vuokraaminen ulkopuolisille ratsukoille. Karsinapaikka tarjoaa sinulle virtuaalihevosen omistajana miljöön tarinoille ja kuville, seuraa oman luovuuden toteuttamiseen ja mahdollisesti palautetta ja kommentteja esimerkiksi tarinoistasi. Tallilla järjestettävät monipuoliset tapahtumat, kuten kisat ja valmennukset, ovat aina käden ulottuvilla tarjoamassa inspiraatiota omaan virtuaaliharrastukseen.

Karsinapaikkaan (näin virtuaalisesta näkökulmasta) on valittavissa kaksi eri sopimusta: täysi- tai puolihoito. Tarkemmin eri hoitomuotoihin voit tutustua linkin takaa täältä, mutta alle on koottuna lyhyesti sopimusten sisällöt.

Täysihoito 470v€/ kk sisältää: karsinavuokra, kuivikkeet, kaura + kivennäinen, suolakivi, heinät, maneesin ja kentän käyttö, laidunpaikka kesällä, väkirehut 3krt/pv, loimitus (1 sisään, 1 ulos), mahdollinen lääkitseminen, karsinan siivoaminen päivittäin. Lisämaksusta solarium (poleteilla), ratsutuspalvelut
Puolihoito 400v€ / kk sisältää: karsinavuoka, kuivikkeet, kaura + kivennäinen, suolakivi, heinät, kentän käyttö, ruokinta aamuin illoin (omistaja pitää huolen, että ruuat on päivittäin annosteltu valmiiksi), loimitus (1 loimi ulos, 1 sisään), hevosen tarhaus. Lisämaksusta maneesin vuokra (kerta- tai kuukausimaksu), solarium, laidunpaikka kesällä, ratsutuspalvelut.

Hevosen maijoittamiseen on olemassa pari kriteeriä, jotka tulevat tässä:

  • Hevosen on oltava tamma tai ruuna, kapaisteetti tallissa ei riitä enempien orien majoittamiseen
  • Talliin tuotavan hevosen on oltava aikuinen, emme majoita varsoja, sillä aktiivinen ratsastuskoulu ei ole paras paikka sellaisen hyvään ja turvattuun kasvuun
  • Karsinpaikan saatuasi sinulta odotetaan aktiivista osallistumista tallin toimintaan. Sen ei tarvitse olla päivittäistä, viikottaista tai edes kuukausittaista, mutta elonmerkkejä on nähtävä jossain määrin. Esimerkiksi keskusteluihin osallistuminen lasketaan jo jonkin sortin aktiivisuutena.


Tallipaikkahakemukseen tulee sisällyttää sekä hahmon että hevosen perustiedot sekä se, haetko täysihoidolla vai puolihoidolla karsinapaikkaa. Kaikki muu tieto on suotavaa ja vapaaehtoista: historiaanne tai mitä tahansa. Voit myös kertoa, mitä toisitte mukananne Lehtovaaran Ratsutilalle! Huomaathan, että hevosesta tulee olla piirretty kuva, jonka voi lisätä sivujen hevoslistaukseen.

Voit tutustua muihin tallissa majaileviin yksityishevosiin tarkemmin linkin takaa täältä

Hakemuksia voi lähettää 14.11. asti ja paikkoja täytellään sitä mukaan, mitä hakijoita tulee. Lähetä hakemus tähän topiciin ja rekisteröidy mieluusti ennen hakemuksen lähettämistä foorumille. Kysymyksiä voi esittää esimerkiksi Instagramissa (vt_lehtovaara). Hakemuksen voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen vrt.riri@gmail.com
Riri
Riri
Admin

Viestien lukumäärä : 197
Join date : 25.06.2019
Paikkakunta : Lehtovaara

Takaisin alkuun Siirry alas

KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020 Empty Vs: KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020

Viesti kirjoittaja Merru Ke Marras 11, 2020 12:18 pm

Hei! Olen parikymppinen nainen pirteällä polkkatukalla. Rakastan kesää ja rentoa meininkiä, vaikka vauhdikkaasta menosta en silti kieltäydy. Osaan muuttua hyvinkin kilpailuhenkiseksi ihmiseksi radalla.

Kahvin vierelle olen löytänyt uusimman rakkauden kohteen, jääteen. Ajopelinäni toimii, tai ei toimi, sininen pösö jolla hurauttelen tallille mitä töiltäni ja opiskeluiltani ehdin.
Bravuurini on kouluratsastus ja kouluttaminen, joista jälkimmäisessä vielä kehitän taitojani. Apunani käytän naksutinta ja makupaloja.

Perheeseeni kuuluvat poikaystävä Eemeli - pari vuotta itseäni vanhempi komistus - sekä pikkuveljet 17 ja 18. Unohtamatta isää ja äitiä.


Heippa, pitkästä aikaa!


Tulin vastaan teidän karsinapaikkailmoitukseen instagramin puolella ja mietin... Mietin ja muistin Merrun, kävin vanhalla foorumillakin ja löysin hahmon tiedot ja tuli hieno olo. Mietin sitten lisää, ja päätin hakea yskityispuolelle tällä kertaa! Hirveässä kiireessä, että ei ehdi mennä ohitse tämä haku Very Happy Kaikkea on Merrullekin ehtinyt tapahtua:

Merru on kouluttautunut matkaoppaaksi, ja on työskennellyt ympäri Eurooppaa. Hyvä löytyi kuitenkin läheltä, sillä Merrun pitkäaikainen unelma omasta hevosesta on viimein toteutunut. Nainen etsii tallipaikkaa hevoselleen Skimitar, joka on oikea viattomuuden ruumiillistuma. Se dottelee varmasti rapsutuksia heti kotiuduttuaan kunnolla paikkaan, jota kutsua omakseen, voisiko se olla Lehtovaara?

Merru on nyt 23-vuotias ja polkkatukkakin on jäänyt. Hiukset ovat silti edelleen vaaleat kuin vispikerma. Nainen on myös sinkkumarkkinoilla, niin sanoakseni, eikä mitään säätöäkään löydy. Hän työskentelee tällä hetkellä Kolarin kaupungille matkailun ja houkuttelevuuden edistämiseksi. Jos palmupuita löytyy, niin tiedätte ketä syyttää.

Pösö löytyy ja Merru onkin vasta vaihtanut siihen öljyt. Sen pitäisi kulkea vielä monta monituista metriä ja edelleen on se valmis kyytimään ihmisiä. Ei tarvitse edes pelätä, sillä ajotaidotkin ovat karttuneet. Hän on kunnostautunut myös koulu- ja estepuolella, sekä kehittänyt itseään matkaoppaan matkoillaan erilaisilla valmentajilla ja hevosilla mitä on ehtinyt. Harrastuksiin kuuluu myös sulkapallo.

Merru olisi kiinnostunut myös työskentelemään tallilla, mutta siitä hän aikoo kysellä myöhemmin ainakin kuulemani mukaan. Merrulla olisi mukanaan vastuuntuntoa lähteä porukan kanssa erikoisille seikkailuille, kisoihin ja muihin tapahtumiin. Tavoitteenani on päästä ottamaan huomioon muitakin hahmoja ja punoa tarinoihin myös sitä kautta tilanteita. Tällaisia vaalilupauksia hän antaa. Merrusta on kyllä kuvaa jos jonkinlaista, ja sellaisen päivittelen myös jos/kun talliväki meidät hyväksyy. Myös Kimistä on sivuillansa uunituore pääkuva! Havittelemme täysihoitoa. Skimiä ei voi käyttää tunneilla.

Merru (Maria Aurora Lappalainen):
Nainen, 23-vuotias (synt. -96), 162 cm, yleispainotteinen ihminen,

Skimitar:
"Kim", tamma, orlovravuri, 161 cm, yleispainotteinen ratsu, synt. 1.4.2018 (5-vuotias)

Vatsausta odottaen ja syksyisin terveisin,
Merru sunny

Merru

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 11.11.2020

Riri likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020 Empty Vs: KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020

Viesti kirjoittaja Riri La Marras 14, 2020 5:32 pm

Hei, lämpimästi tervetuloa takaisin - ihana nähdä paluumuuttajia! Ootte lämpimästi tamman kanssa tervetulleita talliin, varataan teille yksi tallipaikka hetimmiten! Tuttuun tapaan esittelyn voi rustata niille varattuun osioon ja voit tehdä hahmokohtaisen päiväkirjan, miulta saa kanssa linkkiä jos halajaa liittyä joko tallin discord- tai whatsappryhmään, miksi ei halutessaan molempiinkin!
Riri
Riri
Admin

Viestien lukumäärä : 197
Join date : 25.06.2019
Paikkakunta : Lehtovaara

Takaisin alkuun Siirry alas

KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020 Empty vapaat karsinapaikkat

Viesti kirjoittaja Paris Sjömblöm Pe Marras 20, 2020 9:17 pm

Hei Riri! Hahmoni Paris Sjömblöm ja hevosensa, itseasiassa kyllä ponia edustava BH’s Legendary Dancer hakevat Lehtovaaraan tallipaikkaa. Paris on 05 vuosilukua ja onkin hyvin lapsimaknen tuohon ikään vaikka on ala ikäinen viellä. BH’s Legendary Dancer on itsestään urheilulinen yli kasvannut saksan ratsuponi ruuna, mutta kisaa myös sattumoisin esteitä vaikka ei olekaan mikään ponimestaruus tasoinen. Jos pääsisimme niin kiinostaisi hyvin paljon täysihoito( tottakai puolhoito sopii mahtavasti myös!) . Legdan on suunileen 150cm rajoilla, melko ylikasvannut. Ruunaus taisi olla ainoa mahdolinen ehto missä saisi hieman alennusta ton käytäymisestä.

------ Miksi pitäisi juuri meidän olla osaa?
Haluaisin itse löytää tallipaikan jossa saisin monipuolisesti kirjottaa ponista ja ratsastajasta + josta saa hyvin esimerkiksi seuraa maastoon!

Paris Sjömblöm

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 20.11.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020 Empty Vs: KARSINAPAIKKOJA TARJOLLA 2020

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa