virtuaalitalli
 
PääsivuMuutaHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Zaida — kaappi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Zaida

Zaida

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 27.06.2019
Ikä : 14
Paikkakunta : Lehtovaara

Zaida — kaappi Empty
ViestiAihe: Zaida — kaappi   Zaida — kaappi Icon_minitimeLa Kesä 29, 2019 10:48 am

Zaida Yliluoma
Bellen ja Lilyn uskollinen hoitaja <3


  Pähkinänkuoressa:
♡  Zaida Estelle Yliluoma alias Zaida
♡  14-vuotias (s. 31.12.2005)
♡  155cm pitkä-pätkä
♡  perheensä ainoa lapsi, adoptoitu pienenä Intiasta
♡  käy Lehtovaaran yläasteen 8. luokkaa
♡  aloitti Fossen hoitajana 17.11.2017 ja Rimpun 12/2017
♡  muutti 19.2.2019 Seinäjoelle
♡  30.3.2019 muutti vanhempiensa eron seurauksena takaisin Lehtovaaraan ja alkoi hoitamaan Belleä
♡  alkoi hoitamaan Lehtiksessä majailevaa yksäriponi Lilyä 12.5.2019
♡  aloitti uudestaan Fossen hoitajana 31.1.2020


Zaida on yleensä ensimmäisiä ihmisiä joihin uudet tallilaiset tutustuvat johtuen varmaankin lähinnä siitä, että hän on aina paikalla ja aina yhtä iloinen ja pirteä. Zaidan positiivisiin luonteenpiirteisiin luokeutuvat myös avuliaisuus ja ystävällisyys, mutta edes hän ei aina voi olla hyvällä tuulella. Zaida on nimittäin myös hyvin herkkä ja loukkaantuu helposti vaikka tietäisikin kaiken olevan vain vitsiä. Joskus Zaidaa myös masentaa itsekriittisyys ja pieni perfektioinistin piirre, sillä hevosten kanssa kaikki harvoin menee täydellisesti. Onneksi tytöllä on kuitenkin hyvä tukiverkko ja paljon ystäviä tallilla, joiden kanssa Zaida uskaltaa ryhtyä vaikka minkälaisiin uskaliaisiin seikkailuihin, onhan Lehtovaaran talli kuin hänen toinen kotinsa Zaidan käytyä samalla tallilla jo yli 2 vuotta!

Zaidaa on kiusattu pienenä hänen alkuperänsä ja myöhemmin myös huonon koulumenestyksen takia, mutta sen takia tyttö ymmärtää kiusattuja paremmin kuin hyvin ja on aina ajamassa hyvää talli-ilmapiiriä. Zaidalle ei ole mikään ykkösasia kulkea muodikkaissa vaatteissa, vaan on enemmänkin mukavuudenhaluinen ja pukee kylmällä säällä ennemmin villasukat kuin nilkkasukat. Koulussa tyttö pukeutuu yleensä farkkuihin, lenkkareihin ja mukavaan huppariin tai collegepaitaan, mutta tallille hän ei koskaan ilmestyisi sellaisessa asussa! Zaidan ykköstallivaate on ehdottomasti keltaiset haisaappaat, mutta hänet tunnistaa helposti myös harmaista tai viininpunaisista ratsastushousuista ja hillityn värisestä paidasta, yleensä tummansinisestä. Ei kuitenkaan sovi myöskään unohtaa Zaidan mittavaa ratsastussukkien kokoelmaa, jota tyttö ei pelkää kuluttaa. Entä hiukset? Yleensä takussa ponnarille sutaistuna.

Ratsastusta Zaida on harrastanut jo kuusivuotiaasta asti, mutta enemmän tallielämän makuun tyttö on päässyt vasta Lehtiksessä. Tallitöiden suhteen Zaida on varsin kaikkiruokainen eikä yleensä pahastu edes alkeistunnilla taluttamisesta, mutta eniten tyttö tykkää harjata hoitoponiaan, voihan samalla kuiskia sen pörröisiin korviin kaikki salaisuutensa. Ratsastuksen saralla Zaida ei ollut alunperin kovin kilpailuhenkinen ja nautti eniten rennoista maastolenkeistä, mutta Lehtovaarassa kokemien kilpailujensa innostamana tytön kilpailuhenkisyys on kasvanut. Eniten Zaida nauttii esteiden hyppäämisestä, mutta jaksaa treenata ahkerasti myös koulua. Nuorista hevosista kuten Belle hänellä ei ole niin paljoa kokemusta, mutta tavoitteena ovat kisaradat! Toisen hoitoponinsa Lilyn kanssa Zaida keskittyy vain puuhailemaan maastakäsin, sillä ponilla kisaamisen hoitaa sen omistaja Ellen. Lily oli kuitenkin mahtava lisä tylsiin tallipäiviin, sillä yksäriponin kanssa voi puuhailla myös tuntien aikana.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Zaida — kaappi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Lehtovaaran Ratsutila :: Tallin toimisto :: Hahmojen kaapit ja esittelyt-
Siirry: