virtuaalitalli
 
PääsivuMuutaHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinJaa
 

 Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Riri
Admin
Riri

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 25.06.2019
Paikkakunta : Lehtovaara

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Empty
ViestiAihe: Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly   Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Icon_minitimeLa Kesä 29, 2019 12:33 am

Tervetuloa kisaamaan Lehtovaaran Ratsutilalle

Kesäkuun viimeisenä päivänä 30.6. on edessä pitkä kilpailupäivä kun tallilla kamppaillaan este- sekä kouluratsastuksen parissa aina aamu yhdeksästä alkaen. Ovet ovat avoinna yleisölle, paikalla on Varustevaunu kilpailutarjouksineen sekä buffetti palvelee päivän ympäri herkullisen lounasbuffetin kera.

Kilpailujen maksut suoritetaan kansliaan ennen omaa luokkaa, missä myös ilmoittaudutaan.

Voit halutessasi osallistua mukaan kilpailuun Lehtiksen hevosella ja siinä tapauksessa esitä 1-3 hevostoivetta osallistumisen yhteydessä.

Verryttely
Verkkaan on varattu aikaa n. 20 minuuttia jokaiselle. Verryttely suoritetaan joko maneesissa tai ulkokentän toisessa, vapaassa päädyssä jos maneesi on liian kuuma. Verryttelyssä ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä (poislukien valmentaja ja toimihenkilöt). Esteverkassa verryttelyalue on erikseen ja sinne voi saapua n. 20 minuuttia ennen omaa vuoroa. Hypätään tuomarin tai verryttelyvalvojan (Karo) osoittamaa estettä hänen osoittamassaan suunnassa. Huuda selkeästi "este" ennen omaa hyppyä ilmoituksena muille.

Kilpailujen tyyli ja avoimmuus
Kilpailut ovat avoimet kaikille. Lehtiksen omat ratsukot osallistuvat kilpailuissa CUP kokonaisuuteen jonka finaali kamppaillaan myöhemmin syksyllä 2019. CUP:iin osallistuessasi voit kilpailla osakilpailut vain samalla hevosella.


Lainaus :

Infopaketti kilpailuista 30.6.


 • Kilpailujen henkilökunta

  Vastuuhenkilö: Riri (VRL-14627)
  Ratamestarit: Akseli Honkalehto
  Kanslia: Karoliina Aho & Heli Pallasoja
  Tuomarit: Åke Lundin, Sonja Viikki, Heidi Rissanen
  Kuuluttaja: Christian Aarnisalo


 • Kilpailujen säännöt

  - Yksi ratsukko saa osallistua max. 1 luokkaan per. laji
  - Yksi hevonen saa osallistua kahden ratsastajan kanssa
  - Kilpailupaikalla noudatetaan yleisiä turvallisuusohjeita
  - Tehtävien takarajoja on noudatettavaKouluratsastus kello 9.00 alkaen ulkokentällä, luokat tasojärjestyksessä

1. HeC (ohjelma: Helppo C2:2000)
2. HeB (ohjelma: Helppo B:0 2009)
3. HeA (ohjelma: Helppo A:4 2019)
4. VaB (ohjelma: Vaativa B:6 2009)

Välissä tauko (esteet rakennetaan). Jokaisen luokan välissä tauko rataa tutustumista varten.

5. 50cm (arvostelu A.0.1)
6. 60cm (arvostelu A.0.1)

7. 90cm (arvostelu A.0.1)
8. 100cm (arvostelu A.0.1)
9. 120cm (arvostelu A.0.1)
Osallistujat listataan lähtöjärjestyksessä osallistujalistaan, mikä pätee myös kilpailuissa. Tulokset tullaan jakamaan kahteen osuuteen lajin mukaan (este- ja kouluratsastus), ei luokittain. Tuloksiin vaikuttaa sekä arvonta että oma panos kilpailuihin.

Jälki-ilmoittautuminen tähän topaan 29.6. mennessä muodossa:

Luokka nr. [rv]
Ratsastajan etu- ja sukunimi - ratsu


OSALLISTUJALISTA:

Kouluratsastus

Daniela Sundberg - Fight for Flash (HeC)

@Hilla Saari - VilltraPlanta frá Huséy (HeB)
@minttu Lehtilä - Lady Fortuna's Victory (HeB)
@inari Roihu - Oxeye Daisy (HeB)
@zaida Yliluoma - A.D. Bellefire (HeB)
@minea Tuomikoski - Lucky's Ramses (HeB)
@cassandra Aarnisalo - Casse Noisette (HeB)
Jade Liede - LE Mondwarenderer (HeB)
@viveka Wagner - Douple Trouble (HeB)

@veronica Berg - MaxMax EX (HeA)
@henriikka Kahilahti - Dawson Digger (HeA)

@rosa Järvelä - Étoile Filante (VaB)


Esteratsastus

Daniela Sundberg - Fight for Flash (50cm)

Hilla Saari - VilltraPlanta frá Huséy (60cm)
Inari Roihu - Oxeye Daisy (60cm)
Zaida Yliluoma - A.D. Bellefire (60cm)
Minea Tuomikoski - Lucky's Ramses (60cm)
Cassandra Aarnisalo - Casse Noisette (60cm)
Senna Vento - Silent Eternity (60cm)

Minttu Lehtilä - Lady Fortuna's Victory (90cm)
Viveka Wagner - Douple Trouble (90cm)


Henriikka Kahilahti - Dawson Digger (100cm)

Rosa Järvelä - Étoile Filante (120cm)
Milla Kivelä - Prince Toffee (120cm)Kilpailujen tehtävät:
 


Viimeinen muokkaaja, Riri pvm Ma Heinä 22, 2019 8:39 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Henriikka

Henriikka

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 28.06.2019

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Empty
ViestiAihe: Vs: Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly   Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Icon_minitimeLa Kesä 29, 2019 1:01 am

Luokat 3 ja 8
Henriikka Kahilahti - Dawson Digger

Kuittaustehtävä 5: kilpailusuorituksen jälkeen

Henriikka ratsasti DD’n kanssa pois kilpailukentältä taputtaen ruunan kaulaa hyvän suorituksen merkiksi. Satanen oli mennyt yhdellä puomin pudotuksella mikä oli ollut kaikki laiskan hypyn syytä: joko Henriikka ei ollut ratsastanut tarpeeksi tai DD oli seonnut askelissaan viimeistä sarjaa lähestyttäessä. Elmo oli osallistunut kilpailuihin omalla ratsullaan, Taikalla, jonka kanssa he olivat hypänneet 60 cm luokan aiemmin.
“No sisteri, kuis meni?” Elmo kysyi Taikaa toisella kädellä kiinni pidellen. Henriikka pysäytti kimon ruunan paikalleen pienen matkan päähän parivaljakosta.
“Yks pudotus, mut ihan hyvä vauhti”, tyttö vastasi yksinkertaisesti.
“Edes kuuma sää ei vaikuttanu…?” Elmon kyseenalaistavaa ääntä oli mahdoton olla kuulematta.
“Sillä saattoi olla osuutta asiaan”, Henriikka myönsi, “silti radasta jäi käteen ihan hyvä fiilis, tuntui paremmalle mitä se aikaisempi koululuokka. DD oli vähän enempi hereillä nyt.”
“Älä nyt oo nii vaatimaton”, Elmo heitti vitsin ilmoille.
“Odota vaan kun tullaan palkintojen jaosta sinivalkoinen ruusuke suitsissa kii. Kyllä siinä vaiheessa Elmo-poika hiljenee ku mykkä konsertissa”, Henriikka kivahti Elmolle joka ei saanut pyyhittyä typerää virnettä kasvoiltaan.
“Älä oo nii varma voitosta, ei nuo muutkaa kovi huonosti kai menneet”, Elmo palautteli siskoaan takaisin maan pinnalle.
“Odotapa vaa”, Henriikka vastasi heti perään, “tänne en tullu häviämään.”

Sanojensa jälkeen Henriikka myrtsi ilme kasvoillaan käänsi DD’n ympäri ja lähti kävelemään sen kanssa tietä pitkin kauemmaksi kentältä jotta ruuna sai vähän liikettä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Cassandra

Cassandra

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 27.06.2019
Ikä : 18
Paikkakunta : Lehtovaara

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Empty
ViestiAihe: Cassandra Aarnisalo - Casse Noisette   Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Icon_minitimeLa Kesä 29, 2019 3:41 pm

HeB & 60 cm
Kuittaus 3: Ennen suoritusta

Olimme juuri saapuneet Cassun kanssa verryttelyyn, kun huomasin kentän laidalla keikkuvan tytön. "Mitä pirua tuo täällä toimittaa?" mietin itsekseni. Yritin olla välittämättä ja ratsastaa viileästi ohi, mutten saanut ajatuksiani irti hänestä - Vilma Karttunen, pahin vihamieheni yläkoulusta. Tyttö ilmeisesti kuvasi jotakin toista ratsukkoa kännykällään, ilmeisesti hänen niinsanottua kaveriaan.
Karo oli pyytänyt häntä poistumaan verryttelyalueelta jo useamman kerran, muttei Vilma ollut yllätys yllätys hävinnyt mihinkään. Tuo hoikka blondi, jos joku, sai sappeni kiehumaan.
"Sun pitää poistua, täällä ei saa olla," sanoin ratsastaessani aidalle närkästynyt ilme kasvoillani. Tyttö oli tunkenut jo aitojen sisäpuolelle saadakseen parempia kuvia ruusukultaisella iPhonellaan.
"Tässäkö on nyt se sun uusi hieno kouluhevonen? Eipä näytä kovin hääppöiselle," Vilma sanoi häijysti vaihtaen puheenaihetta.
"Tää on mun hoitohevonen, Cassu. Eikä se oo yhtään huonompi, kuin muutkaan - näkisitpä meidän yhteisen ruusukesaldon. Jätin Jinxyn tällä kertaa talliin, että teillä muilla olis edes mahdollisuuksia," vastasin lähtien samalle linjalle tytön kanssa, vaikken halunnut alkaa itseäni ylistämään.
"Mhm, just joo. En mä edes kisaa, tyhmäkö oot? Näinköhän pääset kirjoituksista edes läpi sitten joskus," Vilma nokitteli hiuksiaan heilauttaen.
"Arsch mit ohren! (pylly, jolla on korvat = täysi idiootti) Häivy ennen ku Karo tulee potkimaan sut täältä hittoon," sanoin silmiäni pyöräyttäen ja ratsastaen pois.

Äskeinen keskustelu Vilman kanssa oli kieltämättä saanut sappeni kiehumaan ja erilaiset ajatukset olivat jääneet jyskyttämään häiritsevästi päähäni. Toivottavasti saisin karisteltua ajatukset päästäni vielä ennen luokan alkua, tai radasta ei tulisi sitten yhtään mitään.

223 sanaa

Kuittaus 4: Kisasuoritus

Oli aika ratsastaa radalle, sillä kuuluttajan virkaa toimittava isäni oli juuri kutsunut meidät sisään. Vatsani pohjassa tunsin kipristelevän jännityksen, vaikka meillä oli Cassun kanssa jo monet kisat ja yli vuosi yhteistä taivalta takana. Ratsastin valkoisten kouluaitojen sisäpuolelle ravissa niin keskittyneenä, kuin suinkin vain saatoin aikaisemmalta välikohtaukselta olla. "Pehmeä pysäytys, tervehdys, takaisin raviin," ajattelin hypistellessäni ohjia käsissäni. Siirsin Cassun takaisin raviin vähän tahmeasti, vaikka verryttelyssä ruunalla oli ollut intoa mennä ja tehdä, kuin pienessä kylässä.

"Onkohan tuo hevonen kantavana, kun se on noin paksu?" eturivistä paikkoja valloittanut Vilma sanoi.
"Mikä tahansa hevonen kulkee nopeemmin kun toi, vaikka takaperin." joku Vilman kavereista totesi liittyen keljuiluun.
"Tuntihevosilla ei voi sit kyllä saavuttaa yhtikäs mitään." Vilma sanoi itsevarmana.
"Ne menee muutenkin ihan pilalle, kun tuntilaiset vaan potkii niitä päivät pitkät. Mä en vois antaa hevostani ikinä tuntikäyttöön." toinen blondin kavereista sanoi liittyen ylimielisenä keskusteluun.
"Te ootte itekkin ratsastaneet tuntihevosilla. Sitä paitsi ratsastuksessa kyse ei ole aina hienoudesta, kilpailemisesta tai voittamisesta, sillä tuon ratsukon välillä on selvästi luottamusta." lyhythiuksinen kokeneempi hevosnainen sanoi tyttöjen takaa vetäen nämä sanattomiksi.

Vaikken itse kuullutkaan koko keskustelua tiesin, että tytöt saivat ansionsa mukaan. Lopputervehdyksessä kiitin parasta hevosystävääni suurella määrällä taputuksia ja hymyilin yhtä leveästi, kuin Naantalin aurinko. Cassu oli ollut radalla niin mukavan tuntuinen, vaikkei vauhtimme ehkä päätä huimannutkaan.
209 sanaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Minea

Minea

Viestien lukumäärä : 30
Join date : 25.06.2019
Ikä : 15
Paikkakunta : Lehtovaaran kylä

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Empty
ViestiAihe: Vs: Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly   Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Icon_minitimeLa Kesä 29, 2019 10:37 pm

Minea& Rasse

Kuittaus 2.


Saavuin verryttelyyn hyvillä mielin. Kouluosuus oli sujunut tosi hyvin ja Rasse oli oikein iskussa. Aloitin hyppäämisen pienistä muutaman sentin korotuksilla. Pikkuhiljaa pyysin Karoa nostamaan esteitä ja hypättiin lopuksi huimat 70cm. Lopuksi Karo laski esteet taas kuuteenkymmeneen senttimetriin niin muutkin päästi hyppäämään. Karo kehui Rassen hyppyjä ja neuvoi paikkojen katsomisessa. Kääntymisessä oli hieman ongelmia ja sisäpohje ei mennyt millään läpi. Hermoni alkoi pikkuhiljaa kiristyä ja jännitys laukaisi raivoni. Yritin jatkaa rauhallisuutta ja keskityin entistä enemmän hengittämiseen. Karo huomautteli jatkuvasti huonoista teistä joka johtui sisäpohkeesta.

"Käytä kantapäätä jos sisäpohje ei meinaa mennä läpi" Karo neuvoo.

"Ei se auta!" Erehdyin huutamaan takaisin

"Rentoudu! hevoset ei kuuntele jalkaa jos se on jännittyneenä." Karo rauhoittelee

"Mä en starttaa jos Rasse ei toimi kunnolla" valitin tunteet pinnassa

"Starttaat et sä enää voi perua" Karo kertoo. Karo jatkaa: "Rauhoitu, hengitä syvään ja rau hoi tu."

"Just nyt se ei tuu onnistumaan" Stressaan.

"Jatka ratsastamista ja rentoudu niin Rassekin toimii." Karo vielä neuvoo.

Jatkoin Karon neuvoilla ja Rasse yritti edelleen jekuttaa kuuntelematta pohjetta. Kerran Rasse "pukitti" kun kaivoin ponin kylkeä kantapäälläni. Se oli hyvä virhe koska sen jälkeen Rasse alkoi viimein kuuntelemaan. Käännökset rupesi vihdoin ja viimein sujumaan ja Rasse rupesi rentoutumaan niskasta. Martingaalista oli todenteolla hyötyä kun esteet nousi yli 50cm. Rasse nosti pään kohti taivasta ja mun ohjat löystyi siten että paikkojen säätely hankaloittui. Yritin saada Rassea vielä rennommaksi kaulan ja niskan alueelta jotenkuten onnistuen.
n.250sanaa

tuotos 4.
"toi aloittelia ei osaa yhtään ratsastaa rassea" Blondi tyttö kuittailee ystävälleen kentän laidalla.

"Hain itsekin Rassen hoitajaksi, mutta Minealla oli etuajo oikeus kun on vissiin hoitanut täällä aiemminkin. " Blondin kaveri vastaa.

"Katso nyt kun se ei saa Rassea edes peräänantoon" Blondi kikattaa kaikkien kuullen.

"Varmaan hävitää tän luokan noilla taidoilla." Toinen tytöistä kuittailee juuri kohdallani.

Radan jälkeen sanon tytöille "Tulkaa itse ratsastamaan ei se niin helppoa ole."

"Mini-Minealla pinna vähän kireellä" Blondi vastaa

Sitten huomaan Blondin olevan ala-aste aikainen kiusaajani jonka takia jouduin joskus vaihtamaan koulua.

"Ei me päästä ku tollaset aloitteliat vie kaikki hevoset" Blondin kaveri vastaa.

Huokaisen syvään ja toivon tyttöjen jättävän minut rauhaan.

Tuotos 5.

Siirryin tallista radan jälkeen vintille jossa Minttu sekä Zaida vaihtoi vaatteita.

"Miks  Belle ei voinu pysähtyä suoraan" Zaida purki raivoansa muihin.
"Ei se varmaan niin vinoon menny et ois haitannu arvostelussa" lohdutin
"Saan siitä varmaan nelosen" Zaida jatkoi valittamista
"Se oli vaan yks pysähdys" Minttu lohduttelee
"Tuomari ei oo niin tiukka et se nelosii jakelis" Minttu jatkaa
"No en kuitenkaa varmaan pääse palkinnoille" Zaida valittelee
"En mäkää Rasse kulki kaula pitkällä koko radan" jatkoin
"Ihan varmana pääsette" Minttu lohduttaa.
"Lähden nyt kuitenkin katsomaan niitä muita luokkia" Zaida kertoo ja hipyy vintiltä
"Miten sun rata meni?" Kysyn mintulta
"ihan hyvin ei tullu mitään erityisiä virheitä" Minttu kertoo
"Sit sä varmaan pääset palkinnoille" vinkkaan
"Ken tietää" Minttu sanoo ja lähtee

tuotos 7.
(vanhalla forkalla)
Takaisin alkuun Siirry alas
Inari

Inari

Viestien lukumäärä : 24
Join date : 25.06.2019
Ikä : 16
Paikkakunta : Lehtovaara

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Empty
ViestiAihe: Inari Roihu - Oxeye Daisy Helppo B &60cm   Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Icon_minitimeLa Kesä 29, 2019 11:11 pm

Kuittaustehtävä 3: Ennen suoritusta
 Mitä ihmettä toi täällä tekee ajattelin kauhuissani ja vilkaisin maneesin aitaan nojailevaa pitkänhuiskeaa blondia. Napautin Danan kylkiä ehkä turhankin kovaa pyytäessäni tammaa eteenpäin. Älä huomaa, älä huomaa hoin mielessäni. 
”Inari hei!” Riri huikkasi ovensuusta. 
Jalkauduin Danan selästä ja talutin sen Ririn luo. 
”Jos tuut huomenna tallille, niin kello 12 on talutusmaasto. Siellä tarvitaan aina taluttajia ja Dana on luultavasti poniletkassa mukana”, Riri esitteli asiansa. 
Kakaroita, jes. Olivathan ne tosin välillä ihan söpöjä. Pieniä lapsia voisi verrata poneihin. Ärsyttävän suloisia. 
”Joo, tottakai onnistuu. Ajattelin tulla jo aamusta tallille. Täällä tulee kuitenkin roikuttua puoli päivää”, totesin hymyillen. 
Kesällä kaikki tallihommat maistuivat. 


 Juuri kun olin astelemassa ulos maneesista joku nykäisi olkapäästäni. Käännyin ympäri ja katsoin hiukan ylöspäin Anniinan sinisiin silmiin. 
”Mitä sä teet täällä?” töksäytin aika äkäisesti, mutta korjasin vähän tilannetta hymyilemällä kireää hymyä. 
”Kuulin, että täällä on kisat ja päätin tulla katselemaan. Joku koulussa sanoikin, että ratsastat täällä”, Anniina höpötti hyväntuulisesti eikä selvästi tajunnut kuinka suuresti hänen läsnäolonsa ärsytti. Blondi ei selvästi tajunnut sitäkään, että yksi yhdessä tehty bilsan ryhmätyö ei tehnyt meistä kavereita. 
”Katselin teidän verryttelyä. Ihan hyvältä se näyttää. Treeniä vaan. Jonakin päivänä sijoitutte varmasti”, Anniina puhui taas liian nopeasti. 
Vai, että jonakin päivänä. Danan kanssa kaikki oli mahdollista vaikka heti. Tai no okei ei ehkä heti. Eikä ehkä vielä tänä kesänäkään, tai koko vuonna, mutta ei tähän nyt kuitenkaan mitään vuosien työtä ja tuskaa tarvittu. 
”Hmph”, päästin epämääräisen tuhahduksen, ja rapsutin Danaa korvien takaa. 
”Tää alaturppis on ehkä vähän löysällä. Ei varmaan haittaa jos kiristän sitä” Anniina ei odottanut vastausta vaan rupesi räpeltämään Danan suitsien kanssa. 
”Mun pitää nyt mennä, moikka”, sanoin lopun kyllästyneenä tapaamiseemme  ja väänsin kasvoilleni pienen tekohymyn. Varmistin vielä Anniinan näkevän kun löysäsin Danan turparemmin takaisin, liian löysä tai ei. Se tyttö ei minua ohjeistaisi. 
Takaisin alkuun Siirry alas
https://www.instagram.com/inari_virtuaali/
Riri
Admin
Riri

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 25.06.2019
Paikkakunta : Lehtovaara

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Empty
ViestiAihe: Vs: Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly   Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Icon_minitimeSu Kesä 30, 2019 1:19 pm

Kaikille osallistujille lämmin kiitos kivoista kisoista: tästä oli hyvä startata teemakilpailumme, tervetuloa jatkossakin kilpailemaan tallille! Luokissa sijoittuneita oli aina 25% osallistujista ja lopussa jaetaan muutama erityis- ja kunniamaininta ansiokkaille onnistujille.

Lehto CUP:in osalta rancking tullaan julkaisemaan ja päivittämään ajan tasalle omaan topaansa tulevan viikon aikana, minne ilmestyy myös aikataulu ja tehtäväohjeita tulevaa loppua kisarupeamaa ajatellen.

Tuotepalkinnotalkinnot sponsoroi Varustevaunu ja ruusukkeet Equestrian PRO

Palkinnot:

1. sija: sinivalkoinen ruusuke, 50v€ + tuotepalkinto (Jumping Revolution satulahuopa)
2. sija: sininen ruusuke, 40v€ + tuotepalkinto (Classy -sarjan karvasuojat)
3. sija: valkoinen ruusuke, 30v€ + tuotepalkinto (Basic -sarjan karvariimu pehmusteilla)

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly 110Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly 210Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly 310

Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Estehu11 Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Suojat10Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Riimu_12


Kouluratsastus

1. Veronica Berg - MaxMax EX (HeA)
2. Inari Roihu - Oxeye Daisy (HeB)
3. Minea Tuomikoski - Lucky's Ramses (HeB)

4. Minttu Lehtilä - Lady Fortuna's Victory (HeB)
5. Henriikka Kahilahti - Dawson Digger (HeA)
6. Cassandra Aarnisalo - Casse Noisette (HeB)
7. Daniela Sundberg - Fight for Flash (HeC)
8. Rosa Järvelä - Étoile Filante (VaB)
9. Zaida Yliluoma - A.D. Bellefire (HeB)
10. Hilla Saari - VilltraPlanta frá Huséy (HeB)
11. Viveka Wagner - Douple Trouble (HeB)
12. Jade Liede - LE Mondwarenderer (HeB)Esteratsastus


1. Minea Tuomikoski - Lucky's Ramses (60cm)
2. Rosa Järvelä - Étoile Filante (120cm)
3. Cassandra Aarnisalo - Casse Noisette (60cm)
4. Hilla Saari - VilltraPlanta frá Huséy (60cm)
5. Henriikka Kahilahti - Dawson Digger (100cm)
6. Inari Roihu - Oxeye Daisy (60cm)
7. Milla Kivelä - Prince Toffee (120cm)
8. Daniela Sundberg - Fight for Flash (50cm)
9. Viveka Wagner - Douple Trouble (90cm)
10. Minttu Lehtilä - Lady Fortuna's Victory (90cm)
11. Jade Liede - LE Mondwarenderer (60cm)
12. Zaida Yliluoma - A.D. Bellefire (60cm)Erityis- ja kunniamaininnat

(KM): Osakilpailun tuotoskuningatar: Minea Tuomikoski (4 tuotosta)
(EM): hieno visuaalinen näkemys: Minttu Lehtilä (tuotoskuva tehtävään 7.)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Empty
ViestiAihe: Vs: Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly   Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Koulu- ja estekisat x the Social Butterfly
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Voit vastata viesteihin tässä foorumissa
Lehtovaaran Ratsutila :: Tallipihan tapahtumat :: Kilpailut ja valmennukset-
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiinSiirry: