virtuaalitalli
 
PääsivuMuutaHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa
 

 Deeann - kaappi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Deeann

Deeann

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 28.09.2019

Deeann - kaappi Empty
ViestiAihe: Deeann - kaappi   Deeann - kaappi Icon_minitimeLa Syys 28, 2019 2:54 pm

DEEANN NATALIA ROBERTS AKA DEEDeeann - kaappi Deep11


Pian 16 vuotta täyttävä tyttö, joka tunnetaan yleisesti nimellä Dee
Kielet: suomi (äidinkieli), englanti (äidinkieli), ruotsi (keskiverto), saksa (alkeellinen)
Tasot: HeB, 100cm

Deeann Roberts on puoliksi amerikkalainen ja puoliksi suomalainen tyttö, joka yleensä esittelee itsensä Deeksi - nimi kun passaa paremmin suomalaisten suuhun ja helpottaa usein ylipäätään nimen muistamista. Vaikka Dee on puoliksi amerikkalainen, hän ei ole koskaan käynyt koko maanosassa, vaan on syntynyt ja elänyt Suomessa koko kuusitoistavuotiaan elämänsä.

Dee kasvoi Pohjois-Pohjanmaan pikkukaupungissa ja kävi sekä ala- että yläasteet siellä. Ollessaan seitsemän hän aloitti ratsastustunnit läheisellä ratsastuskoululla, ja kävikin tunneilla kerran viikossa koko ala-asteen ajan. Yläasteella tunteja mahtuikin jo kaksi kertaa viikkoon. Peruskoulun viimeisellä luokalla Deen isä alkoi puhua muutosta pohjoisemmas, ja kun Dee valmistui peruskoulusta, perhe keräsi kamppeensa ja muutti kesän aikana Lappiin, Lehtovaaraan. Niinpä Dee on aloittanut lukion ensimmäisen luokan täysin tyhjältä pöydältä, vaikka onkin onneksi löytänyt nopeasti itselleen uusia ystäviä.

Deen perheeseen kuuluvat tällä hetkellä vain isä ja yksi isoveli. Hänen äitinsä menehtyi pitkään vaivanneeseen syöpään Deen ollessa 10. Tämän poismeno oli tietenkin järkytys koko perheelle, ja sai muun muassa Deen jättämään ratsastustunnit joksikin aikaa tauolle. Dee on kuitenkin kuuden vuoden aikana käsitellyt äitinsä kuoleman terapeutin kanssa, ymmärtänyt, että menetykset ovat osa elämää, ja päässyt tapahtuman yli. Dee on tottunut siihen, että jäljellä on vain amerikkalaissyntyinen isä ja lukion viimeistä luokkaa käyvä isoveli Kristian.

Deen isä on elänyt niin pitkään Suomessa, että puhuu suomea hyvinkin sujuvasti. Hän ja silloin vielä elänyt äiti kasvattivat lapsensa kuitenkin kaksikielisiksi, jonka vuoksi Dee puhuu sujuvan suomen lisäksi hyvää englantia. Hän on opiskellut koulussa myös ruotsia ja saksaa. Dee on kiinnostunut maantieteestä ja historiasta, muttei vielä tiedä ollenkaan, mitä haluaa tulevaisuudessa tehdä.

Dee on ollut pienestä saakka innokas hevostyttö, ja onkin käynyt ratsastuskoulun tunneilla yhdeksän vuoden ajan. Viime kesä kului muuttohommissa, mutta sitä edelliset kaksi kesää Dee vuokrasi erästä tuttunsa ponia. Ratsastuskokemusta siis löytyy, mutta Dee ei tällä hetkellä haaveile omasta hevosesta. Hän haluaa kehittyä rennoin meiningein omaan tahtiinsa tavoittelematta kuuta taivaalta, sillä aina on uutta opittavaa edessä.

Dee on rakenteeltaan hyvin pienikokoinen, lyhyt ja kevytrakenteinen. Hän on tottunut nimityksiin kääpiö ja pätkä, mutta nauttii lyhyytensä suomasta mahdollisuudesta ratsastaa edelleen poneilla. Dee on perinyt isänsä afrikanamerikkalaiset piirteet, ja omistaa siksi tumman ihon, ruskeat silmät ja kiharat, mustat hiukset. Hiukset eivät ole kovin pitkät, ainakaan kihartuessaan, ja Dee pitää niitä yleensä jollakin tavalla kiinni ja pois tieltä. Dee pukeutuu yleensä hyvin yksinkertaisesti ja käytännöllisesti niin arkielämässä kuin tallillakin. Hän omistaa valtavan kokoelman eri sävyisiä ratsastussukkia, jotka yhdistää mustiin ratsastuskenkiinsä. Niiden lisäksi hänen yllään näkee hillityn värisiä yläosia ja beigejä taikka mustia ratsastushousuja.

Dee on joutunut yksinkertaisesti ulkonäkönsä vuoksi rasismin ja koulukiusaamisen kohteeksi, joka aiheuttaa sen, että uusia ihmisiä kohdatessaan tyttö saattaa olla hiukan varautunut ja pidättyväinen. Mikäli uusi ihminen ei kiinnitä Deen ulkonäköön ja taustoihin huomiota ja antaa hänelle hiukan aikaa, tytöstä kuoriutuu hyvinkin rento, huumorintajuinen ja mukava persoona. Hän on aika tyyni ja rauhallinen, mutta osallistuu mielellään kaikenlaiseen toimintaan. Tyttö on vakaasti päättänyt, että menneisyyden vastoinkäymiset eivät tule vaikuttamaan tulevaisuuteen ja hänen menestymiseensä.

Tallihommissa Dee suostuu kaikkeen, eikä hän pelkää itsensä sotkemista tai alkeistuntilaisten avittamista. Hän ei kaipaa selkään pääsyä ollakseen tyytyväinen, vaan tekee mielellään kaikkea muutakin. Hän kuitenkin pitää erityisesti esteratsastuksesta, mutta viihtyy myös koulukiemuroiden parissa.


Viimeinen muokkaaja, Deeann pvm Su Helmi 16, 2020 3:14 pm, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Deeann

Deeann

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 28.09.2019

Deeann - kaappi Empty
ViestiAihe: Vs: Deeann - kaappi   Deeann - kaappi Icon_minitimeTo Tammi 09, 2020 5:31 pm

SIJOITUKSET


- Halloweenin estekilpailut 2.11.2019, Lehtovaara: 90cm, 1/13
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Deeann - kaappi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Lehtovaaran Ratsutila :: Tallin toimisto :: Hahmojen kaapit ja esittelyt-
Siirry: